נוסעים לחו"ל? דאגו לביטוח נסיעות לחו"ל עם הביטוח של פספורט קארד!

ביטוח נסיעות לחו"ל לחולי סוכרת

קראו למה צריך ביטוח נסיעות לחולי סוכרת, האם זה חובה, אילו הרחבות תוכלו להוסיף אליו דרך פספורטקארד וגם נציג דגשים להתארגנות נכונה לטיול שלכם כחולי סוכרת.

מדוע חשוב לרכוש ביטוח נסיעות לחו"ל לחולי סוכרת?

חולי סוכרת כיום נעזרים במגוון אביזרים רפואיים ויקרים שרובם מסובסדים כמעט באופן מלא ע"י משרד הבריאות. אך ברגע שאדם סוכרתי יוצא מגבולות ישראל, הציוד שהוא נעזר בו יימכר במחיר גבוה בהרבה (בעיקר אם אתם טסים לארה"ב).

 

מה שאומר שתצטרכו א' כל: לדאוג להביא מלאי ציוד מספק לתקופת השהייה שלכם וגם לרכוש ביטוח נסיעות עם הרחבה בריאותית כדי להבטיח שתקבלו שירותי רפואה מורחבים ע"ח חברת הביטוח בעת חירום.

 

ביטוח נסיעות לחו"ל לחולי סוכרת

האם חייב לרכוש ביטוח נסיעות לחו"ל לחולי סוכרת?

בעיקרון לא. לא חייב - כל עוד אתם לא מאובחנים בסוכרת. אך אם יש לכם סוכרת ואתם בוחרים בזדון שלא ליידע את פספורט קארד על כך בעת רכישת ביטוח נסיעות, קחו בחשבון שבעת חירום בחו"ל, היא עלולה לגלות זאת ע"י בדיקת מסמכי אשפוז שקיבלתם בחו"ל וכך למעשה - להתנער מכל אחריות כלפיכם.

 

כך שאם הסיבה שלכם להסתיר את מצבכם הרפואי היא כדי לחסוך בכסף, דעו שהמחיר שתשלמו בעבור התמורה שתקבלו בעת הצורך הוא אפסי, שכן, בעוד שאתם תשלמו דולרים בודדים פר יום, חברת הביטוח עתידה לשלם מאות דולרים רק בגין ביקור שלכם אצל רופא במדינת היעד.

 הרחבות מומלצות בפספורטקארד לחולי סוכרת 

מתחת נציג מספר הרחבות שמומלץ לרכוש בנוסף לפוליסה שתרכשו:

  • ביטוח ביטול טיסה - פספורטקארד מאפשרת לכם לרכוש הרחבה שתאפשר לכם בעת חירום לקבל את כספיכם חזרה הן על הטיסות, המלון ואטרקציות עליהן שילמתם מראש. כך שאם נאלצתם להתאשפז לפני הטיסה לחו"ל או במהלך השהות שלכם בחו"ל - תוכלו לקבל על כך פיצוי כספי.
     
  • ביטוח תאונות אישיות - מטרת ההרחבה היא להעניק פיצוי חד פעמי על כל מקרה בו נפצעתם בחו"ל והדבר השפיע על אחוזי הנכות הקיימים שלכם בחזרתכם לישראל.
     
  • ביטוח כבודה - למרות שההמלצה היא לשאת עמכם את הציוד הרפואי בתיק האישי ובטרולי, הדבר עדיין יכול לבאס אם תנחתו ביעד והמזוודה הגדולה לא תנחת אתכם. כך שגם אם הציוד הרפואי זמין עבורכם, כל הרכוש האישי שבכבודה הגדולה - אינו. ע"י רכישת ביטוח כבודה תוכלו לקבל פיצוי מיידי מפספורטקארד בסך 150$ במידה והכבודה התעכבה להגיע למדינת היעד ובסכום כסף נוסף במידה והיא כלל לא הגיעה במשך כל השהות שלכם.

כיצד להיערך לקראת חופשה בחו"ל לחולי סוכרת?

  • טיסה - דאגו לאחסן ציוד רפואי הן בתיק הגב והן בטרולי. בשום פנים אין לאחסן ציוד במזוודה שנשלחת לבטן המטוס אלא רק אם מדובר במעט ציוד ספייר. הסיבה לכך היא כי תמיד יש סיכוי שלאחר הנחיתה המזוודה לא תנחת אתכם ותתעכב. בנוסף, דאגו להצטייד בבקבוקון (עד 100 מ"ל) עם תרכיז מיץ למקרי היפו ובאוכל מזין שישמור עליכם מאוזנים.
     
  • במהלך השהות - הקפידו להצטייד בבקבוקון המית שהבאתם אתכם והקפידו לאכול בשעות מסודרות. שימו לב שלעתים יש הפרשי שעות בין ישראל למדינות אחרות כך שחשוב שתתארגנו לכך מראש, לדוגמה: אם בישראל אתם מורגלים לאכול ארוחת צהריים ב- 13:30, אז במדינה עם שעה אחת אחורה, תצטרכו לאכול צהריים כבר ב- 12:30. כמובן תמיד מומלץ להיוועץ עם הרופא המטפל בנושא.
     
  • מסמכים רפואיים - פורטל קארד ממליץ בחום להצטייד במסמכים מהרופא המטפל ובעדיפות לאנגלית כדי שבעת הצורך אנשי רפואה מקומיים יוכלו לדעת עוד על מצבכם הרפואי וגם כדי שפקידי שדה התעופה לא יחשדו בציוד שלכם.